Algemene informatie

Massages en verzorgingen

Wellness arrangementen

Gautama wellness

Het Gautama wellness centrum omvat verschillende jacuzzi’s en sauna’s, een panoramasauna, stoombad, zoutgrot, ijsgrot, verwarmd voetenbad, een zitbank met helende minerale stenen,… Reserveer een wellnessarrangement of boek uw kamer met wellnessformule en kom helemaal ontspannen. 

Het complex van 1000m² is in het weekend open van 11u00 tot 22u00 en op weekdagen van 14u00 tot 22u00. Wij bieden zowel een zone aan waar badkledij steeds verplicht is, als een zone zonder badkledij. U kan zich vrij bewegen tussen de zones, mits het respecteren van de kledijvoorschriften. Ons wellnessreglement vermeldt aan welke regels uw badkledij onderworpen is.

Onze bezoekers dienen steeds zowel een badjas, een handdoek als slippers bij zich hebben. U kan een set van deze items huren in het wellnesscomplex of u kan deze zelf meebrengen. 

Naast het wellnesscomplex beschikt het hotel over zwembad met jacuzzi. Deze is vrij toegankelijk voor alle hotelgasten, elke dag van 10u tot 22u. Het dragen van badkledij is steeds verplicht in deze zone.

Massages en verzorgingen

Het wellnesscenter beschikt over 4 massages- en verzorgingsruimtes. Hier bieden we volgende behandelingen aan:

  • Relax Massage
    • Deze massage is zeer ontspannend, het relaxeert het lichaam en is ideaal tegen stress.
  • Hotstone Massage
    • Deze massage werkt met verwarmde vulkanische stenen van ongeveer 45 à 50°C warm. Doel van deze massage is diepe ontspanning, een reinigend effect en het aanspreken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
  • Gelaatsverzorging
    • Deze verzorging is geschikt voor alle huidtypes en bestaat uit een diepe reiniging, gevolgd door een lotion, een peeling en een korte massage met dagcrème.

Ontdek onze wellness arrangementen

Blijf op de hoogte van onze promoties en aanbiedingen!