A la carte restaurant Odyzee

Half pension restaurant Mozart

Groepsmaaltijden

Gastronomische arrangementen

A là carte Restaurant

Odyzee

Hotel Royal Astrid heeft een gloednieuwe brasserie en hotelbar: Odyzee.

Hotelgast, buurtbewoner, toevallige passant,.. In het gezellige restaurant is iedereen van harte welkom. Naast een wisselende dagschotel, serveren we hier ook à la carte gerechten, kleine snacks en zoete afsluiters. Daarnaast kan u van een drankje genieten op het zonnige terras of in de sfeervolle lounge. 

Half Pension Restaurant

Mozart

In restaurant Mozart vindt elke ochtend van 07h30 tot 10h00 het ontbijt plaats. Dit uitgebreide continentale ontbijtbuffet kan ook, mits reservatie, door niet – hotelgasten genuttigd worden.

Daarnaast stellen wij aan onze hotelgasten elke avond een driegangenmenu voor. Het menu wordt door onze koks op voorhand vastgelegd en bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert, met tussendoor een vrije toegang tot een uitgebreide saladbar. Omdat wij met dagverse producten werken, vragen wij om minstens 1 dag op voorhand te reserveren. Hebt u speciale dieetwensen of allergieën, vragen wij u dit te melden aan de receptie. Voor dit half pensionmenu dient u in het restaurant toe te komen tussen 18u30 en 19u30.

Groepsmaaltijden

Plant u een bijeenkomst in Oostende met familie, vrienden, uw vereniging of uw bedrijf? Bent u op zoek naar een aangepaste formule om de aanwezigen van een hapje en een drankje te voorzien? Wij bieden een waaier aan van all in formules, feestmenu’s en talrijke aanvullende opties. Contacteer ons gerust voor een voorstel op maat. 

Ontdek onze culinaire arrangementen

Blijf op de hoogte van onze promoties en aanbiedingen!