Over ons

Ontdek onze kamers

Ontdek onze arrangementen

Groepen en Seminaries

Over ons

Hotel & Wellness Royal Astrid is een driesterrenhotel gelegen op 100m van het mooie zandstrand van Oostende en op 800m van het stadscentrum. Wij bieden 173 recent gerenoveerde kamers, 5 vergaderzalen en een modern wellnesscentrum van 1000 m² aan.

Daarnaast beschikken we over twee restaurants in het hotel. In Odyzee kan u elke middag en avond à la carte eten, ongeacht of u in ons hotel verblijft. In Mozart stellen ons chefs elke avond een vast driegangenmenu voor aan onze gasten en dit aan een democratische prijs. Tot slot is iedereen welkom voor een hapje of een drankje in onze sfeervolle hotelbar. 

Door onze excellente locatie staat u snel op het strand of in het gezellige stadscentrum zonder steeds in de drukte te vertoeven. Komt u zich onderdompelen in de talrijke culturele en sportieve activiteiten of in de vele winkelstraten van Oostende? Of plant u een uitstapje naar het historische De Haan, het gemoedelijke Nieuwpoort of het mondaine Knokke? De Kusttram stopt vlak aan het hotel, waardoor u vlot de gehele lengte van de Belgische Kust kan bezoeken.

Standaard Twin

Onze Standaard kamers hebben steeds twee aparte bedden. Tevens beschikken ze over een laminaat vloer, een bureau met kleine koelkast, een kluis en een LED-TV. De compacte badkamer met geïntegreerde WC heeft een inloopregendouche. Wij bieden deze kamer (op aanvraag) ook aan met een derde bed, waardoor dit de eerste keuze is voor een klein gezin.

Superior Dubbel

Onze Superior kamers hebben steeds een dubbelbed. Elke kamer heeft een unieke foto van Oostende boven het bed. Daarnaast beschikken ze over een laminaat vloer, een bureau met koelkast, een kluis en een grotere LED-TV. De badkamer heeft een inloop regendouche en het WC is gescheiden van de badkamer. Deze kamer is de perfecte keuze voor een weekendje weg als koppel of voor een alleenreizende die meer comfort wenst.

Executive Twin/Dubbel

Onze ruimere Executive kamers worden aangeboden met zowel aparte bedden alsook met een dubbelbed. Elke kamer heeft een unieke schets van Oostende boven het bed. Ze beschikken over een eigen Frans balkon, een groot bureau met koelkast, een kluis en een grotere LED-TV. De badkamer heeft een inloop regendouche en het WC is gescheiden van de badkamer. Deze kamer is de beste keuze voor langere verblijven, alsook voor reizigers die meer ruimte en comfort appreciëren.

Superior Familiekamer (4 – 6p)

Onze familiekamers worden aangeboden met aparte bedden, alsook in combinatie met stapelbedden. Ze beschikken over een groot bureau met koelkast, een kluis en een LED-TV. De badkamer heeft een inloop regendouche en het WC is gescheiden van de badkamer. De kamers zijn ingedeeld met een hoofdslaapkamer, die gescheiden is van de tweede slaapkamer met een tussendeur. Deze kamer is de beste keuze voor gezinnen met kinderen en kleine groepen.

Aangepaste Executive kamer

Onze 6 aangepaste Executive kamers geven meer comfort aan rolstoelgebruikers en minder mobiele gasten. Ze beschikken over een eigen Frans balkon, een groot bureau met koelkast, een kluis en een grotere LED-TV. De kamers worden aangeboden met aparte bedden waarrond u zich gemakkelijk kan manoevreren. De badkamer beschikt over een inloop regendouche, waarin desgewenst een douchestoel kan voorzien worden. 

Let op: deze kamer wordt voorzien op aanvraag. We geven tevens mee dat het gehele hotel rolstoelvriendelijk is ingericht, met uitzondering van de wellness zone.

Ontdek onze arrangementen

Groepsvakanties

Hotel Royal Astrid is al vele jaren de uitvalsbasis van talloze groepen die een week of weekend in Oostende willen vertoeven. Wenst u ook met een groep te komen en wenst u een offerte op maat? Stuur dan uw aanvraag via dit formulier.

Seminaries

Hotel Royal Astrid beschikt over verschillende vergaderzalen met een capaciteit tot 150 personen.

Wenst u een residentieel- of dagseminarie te organiseren en wenst u een offerte op maat? Stuur dan uw aanvraag via onderstaand formulier.

Blijf op de hoogte van onze promoties en aanbiedingen!